Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Pindsvinevennerne i Danmark, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte foreningen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, vil vi modtage en ekstra bonus på 200 kr.

Et OK Benzinkort kan bestilles på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Pindsvinevennerne i Danmark nu. Og så sørger de for at ændre det. Du kan dog også selv ændre det, ved at logge ind på din profil på www.ok.dk/min-ok-forside/login. Har du glemt din adgangskode, kan du bestille en.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til Pindsvinevennerne i Danmark. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du os med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.