Den 18. juli 2018 blev Monique Spartalis for Pindsvinevennerne i Danmark.Monique er kendt som RnB- og gospelsanger, teaterskuespiller og foredragsholder. Hun har medvirket i flere film- og teaterstykker til børn. Hun er bl.a. stemmen bag den populære sang ”Vindens farver” fra Disneys Pocahontas.

Derudover er hun uddannet lærer i religion og dansk, psykoterapeut, master i NLP samt Life- og Businesscoach. Monique har også sin egen børne-App Monique’s Verden, som er fyldt med en masse videoer af nogle af alle de kendte, og mest elskede børnesange, samt eventyr og historier.

Monique mener selv, at hun har arvet sin glæde ved at hjælpe andre, fra sin egyptiske bedstefar, der var et gavmildt og generøst menneske. Han brugte det sparsomme overskud af familiens økonomiske midler til at hjælpe de syge og fattige. Monique føler den samme glæde for at hjælpe andre, og hun er da også Ambassadør for flere andre organisationer, bl.a. Hjerteforeningen, Børneulykkesfonden og WWF Verdensnaturfonden.

 

Monique udtaler:
“Jeg elsker pindsvin og de er for mig, uvægerligt forbundet med dejlige minder fra min barndoms have. Mine forældre gjorde alt, hvad de kunne, for vores små søde pindsvinevenner, så de havde det så godt som muligt i vores have. Det var så hyggeligt med deres små lyde og puslen, og dengang var der masser af pindsvin. I dag er virkeligheden en anden, og der er radikalt færre pindsvin i Danmark end i slut tresserne, hvor jeg voksede op, og hvis vi ikke gør noget drastisk nu, vil de snart være en saga blot. Det betyder, at generationer efter os, ikke får de samme fine oplevelser og minder, om dette smukke dyr, som vi har haft. Det synes jeg vil være så trist. Derfor støtter jeg Pindsvinevennerne i Danmark, for at gøre opmærksom på, at vi alle kan gøre en forskel, så vi kan beholde dette vidunderlige dyr, i mange generationer frem”.

Monique, sangerinde.

www.monique.dk / www.moniquesverden.dk